maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiaisen kyläily

Kävimme hakemassa tänään joululahjat miehen mummon luota ja samalla kahvilla. On pitänyt mennä sinne jo aikaisemmin, mutta jotenkin ei olla saatu aikaiseksi.

Siellä tuli mieleen, että olisi voinut viedä jonkun kukan muttei tullut mieleen. Vietiin kuitenkin jouluna miehen mummolle kahvia, kun hän oli miehen vanhempien luona kylässä. Ja oltais saatu kuitenkin taas noottia, kun tuodaan kukkia ja seuraavalla kerralla esitellään kuinka komeasti kukka on kasvanut :D. Tää on ihan perinne.

Sielläkään ei ole yhtään lunta, tosin ei se nyt niin kaukana olekaan. Olisikohan sinne jotain 20 kilometriä meiltä.

Saatiin molemmat lahjaksi villasukat, ihan mukava juttu. Toiset villasukat sain lahjaksi äidiltäni. Kummatkin on punaiset, mutta niissä on eri väriset raidat. Miehen mummolta saimme lisäksi sellaisen roikkuvan tuikkujutun ja After Eightin tyylisiä minttusuklaita.

Hyvää loppiasta kaikille

perjantai 3. tammikuuta 2014

Hyvää joulua -kori

Mähän löysin syksyllä kirpparilta tuollaisen valkoisen hyvää joulu -korin. Nyt joulun aikaan sain miehen äidiltä tuollaisen punaisen joulukorin samaisella tekstillä. Noihin on kiva laittaa vaikka jouluisin jotain.


tags: joulu, joulukoristeet, joulukori

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uudenvuoden hömppää

Kirjoita Googleen "(oma nimi) saa" ja saat nähdä mitä uusi vuosi tuo tullessaa. Kirjoita 5-10 vastausta talteen.

Mä kirjoitin tällä mun nimimerkillä:

Imlacking saa niin harvoin
Imlacking saa kaikki samasta loorasta
Imlacking saa Lähi-Idän ruokaa
Imlacking saa kiinni
Imlacking saa tuotua mukaan täysin uusia ulottuvuuksia ja näkökulmia
Imlacking saa vaan maata jossakin rannalla skumppapullo kainalossa ja ystävät ympärillä
Imlacking saa ajan kyllä helposti kulumaan
Imlacking saa onneksi olla ajattelematta mitään stressitekijöitä
Imlacking saa aina paljon inspiraatiota
Imlacking saa hiukset näyttämään ohuemmilta

Haha toi viimeinen :D

Onnellista uutta vuotta

Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille. Miten teidän uusivuosi on lähtenyt käymään ja olitteko missä? Itse olin ihan kotona ja olen nukkunut koko illan. En vaan tiedä, väsytti ja on särkenyt jalkaa. Viimeksi näin taisi käydä, kun oltiin Levillä 2008. Onneksi nyt on jo pirteämpi olo ja heräsin tuossa ilotulituksia katsomaan ja tuosta aika läheltä naapurit tuli käymään meidän pihassa. Kiva tutustua välillä uusiin naapureihin tai ollaanhan me jo vuosia naapureina asuttu.

Yleensä (paitsi ei nyt parina viime vuonna) ollaan oltu miehen veljen luona uutta vuotta viettämässä. Sieltä onkin aika hyvä ottaa kuvia ilotulituksista, mutta meidän pihasta ei oikein voi kun on puita edessä. Jotenkin luulisi, että meidän piha olisi hyvä paikka ottaa kuvia, muttei näköjään. Katolle en kylläkään ala kiipeilemään, että saisin kuvia ilotulituksista.

Netistä löytyy aika paljon ohjeita siihen miten ilotulituksia pitäisi kuvata ja millaisia asetuksia kamerassa pitäisi olla. Mun kamerassa on joku ilotulitustoimintokin, mutten ole saanut sillä yhtään hyvää kuvaa. Rakettien ja ilotulituksen kuvaaminen on kyllä aika haastavaa, kun pitäisi olla ajoissa ja oikeaan aikaan kuvaa ottamassa. Joskus oon muutamia ihan kelpo kuvia saanut parilla vanhalla kamerallani.

Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille ♥
Gott Nytt År!
Happy new year

tags: 2013, 2014, vuosi, uusivuosi, uutta vuotta, onnellista, ihanaa, hyvää, mukavaa, parempaa