tiistai 12. elokuuta 2014

Hyvää joulua -laatikot

Mielestäni nämä laatikot on aika kivoja. Valkoisen ostin viime syksynä kirpputorilta muistaakseni 1,5e ja punaisen sain miehen äidiltä. Mitä sinä säilyttäisit näissä?



perjantai 8. elokuuta 2014

Joulua!


Kävin tänään pitkästä aikaa kirpparilla ja törmäsin tällaiseen joulukirjaan ja eihän sitä voinut ohittaa. Onhan jouluun vielä aikaa, mutta kyllä joulujuttujakin pitää ostaa aina jos löytyy jotain kivaa. Ostinhan viime vuonnakin ensimmäiset joulujutut aika aikaisin koska eteen sattui kivoja juttuja halvalla. Ei niitä kuitenkaan enää joulun lähellä siellä kirpparilla ole eikä välttämättä samanlaisia enää tule vastaan myöhemmin.

Kirja on nimeltään Joulua! ja se sisältää 150 ruoka- ja askarteluohjetta. Sen on kirjoittaneet Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley ja Paul Løwe. Minulta löytyy kolme ruokakirjaa jotka kolme jälkimmäistä on kirjoittaneet ja senkin takia tämä kirja otti silmään.

tiistai 5. elokuuta 2014

Piparkakkumuottien metsästystä

Mä huomasin tänään, että mun piparkakkumuotit on kadonneet. Piparkakkuja en ollut kuitenkaan tekemässä vaan olisin halunnut kokeilla tehdä vesimelonista piparkakakkumuotin muotoista kuviota. Toki niitä voi yrittää veitselläkin tehdä, esimerkiksi sydämiä, mutta piparkakkumuoteilla tulee varmasti parempia. Mulla ei tosin taida olla kovin pientä sydämen muotoista piparkkumuottia edes. Ja nyt ne kaikki on kadonneet.

Ennen ne oli yhdessä muovisessa leivontakulhossa, muttei enää. Enkä enää muista ollenkaan mihin ne laitettiin. Kotona ne on ihan varmasti, en vain tiedä missä. Luulen, että pitäisi ostaa uusiakin muotteja, mutta olisi kiva löytää nuo vanhatkin.

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Follow me...

BlogLovin': 
Follow on Bloglovin



Blogkeen:
Jouluinen

Fashiolista:
 

Pinterest:
Follow Me on Pinterest

Instagram:
Instagram

Tallinnan joulumarkkinat

Tallinnan joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneenaukiolla 21.11.2014 - 08.01.2015 eli marraskuun lopusta tammikuun alkupuolelle.

Oletko koskaan käynyt Tallinnan joulumarkkinoilla? Itse en ole päässyt käymään, mutta olisihan se mielenkiintoista päästä katselemaan sinnekin joulumeininkejä ja markkinoita. 

tags: Tallinna, Eesti, joulu, joulutapahtumat, joulumarkkinat

perjantai 1. elokuuta 2014

Joulumarkkinat Jyväskylässä marraskuussa

Joulumarkkinat Jyväskylässä lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.11.2014

Mun on ollut monesti tarkoitus mennä joulumarkkinoille Jyväskylään, mutten ole koskaan saanut aikaiseksi. Viime vuonnakin oli pikkujoulut samaan aikaan joten en päässyt.

Onko teillä tapana käydä joulumarkkinoilla tai muissa joulutapahtumissa, kuten joulumyyjäisissä?