perjantai 31. heinäkuuta 2015

Joulusuklaamuotteja

Vähän aikaa sitten tutkiskelin Clas Ohlsonin nettikauppaa ja vastaan tuli tällaisia jouluisia suklaamuotteja. Piti heti laittaa tilaukseen, kun nuo on niin kivan näköisiä. Vähän ihmettelin, kun oli jo tähän aikaan joulujuttuja, mutta siellä näkyi olevan jotain muitakin joulujuttuja. En sitten tiedä onko ympäri vuoden.
Tuli heti mieleen, että voisi vaikka tehdä joululahjaksi tuollaisen suklaalajitelman. Toisaalta harmitti, että tuli tilattua vain yksi paketti ja voi tehdä vain yhden aina kerrallaan tietynlaisia suklaita.
Eilen tuli mieleen, että noista olisi hauska tehdä joulukalenteri. Jollain tietyllä muotilla voisi tehdä useamman ja esimerkiksi joulupukkisuklaan voisi laittaa viimeiseen luukkuun. Ja jos löytäisi vielä erilaisia jouluaiheisia muotteja, voisi jokaiseen luukkuun tehdä oman suklaansa.
Mielestäni tuo paketti on kaunis ja miksei tuollaista voisi antaa vaikka joululahjaksi itsessäänkin jollekin joka tykkää joulusta.

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Piparkakkumuotteja

 Kissa vs. koira

Mä oon yrittänyt etsiä kivaa kissa -piparkakkumuottia. Viime syksynä katselin jo tuota koirantassua netissä. Tuo ostamani kissamuotti ei välttämättä kaikista käytännöllisin ole, kun siinä on noin paljon pieniä yksityiskohtia, mutta kyllä tuolla varmaan saa piparkakkuja tai vaikka pikkuleipiä tehtyä. Ja eihän tuota ole pakko läpi asti painaa.

Haluaisin myös muutaman muun kissamuotin, esimerkiksi toisenlaisen kissan pään sekä pari seisovaa kissaa joita en olen nähnyt muun muassa netissä.

Näiden merkki on Städter.

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Joululaulukirja

Edellisestä ns. oikeasta postauksesta onkin jo tovi vierähtänyt joten onkin aika päivitellä tänne vähän kuulumisia. Olen kirppareita kiertänyt ja ostanut muutaman joululehden tai lehtiä joissa on jouluaiheisia sekä pikkujouluaiheisia juttuja. Niiden takia en kuitenkaan nyt tullut kirjoittamaan postausta vaan tämän takia:


Kävin eilen kirjaston poistomyynnissä ja löysin tämän Suuri toivelaulukirja joululauluja -kirjan hintaan 0,50e. Tämä pisti heti silmääni ja oli pakko ostaa itselle. Kirja on vuodelta 1998. En tiedä milloin tämä on tullut kirjastoon, mutta on ihan hyvässä kunnossa.

Siellä oli jotain jouluaiheisia lehtisiäkin, mutta ne jätin tällä kertaa muille. Jos niitä on vielä seuraavalla kerralla jäljellä, voisin yrittää hankkia niitäkin vielä itselleni.

maanantai 6. heinäkuuta 2015