torstai 30. lokakuuta 2014

Talvipäivän ja joulun juomat


Huomasin taas kaupassa Talvipäivä -juomaa ja sitä oli ehdottomasti pakko ostaa. Itse maistoin sitä viime vuonna ensimmäisen kerran ja on mielestäni todella hyvää. Talvipäivä on maustainen omena-aroniamehu ja sisältää runsaasti c-vitamiinia. Talvipäivä -mehu on kausimehu. Se sopii hyvin mielestäni jouluun, mutta myös kylmiin syys- ja talvi-iltoihin.


Kaapista löytyy myös glögiä jota pitää saada aina jouluisin. En ole kova juomaan glögiä, mutta juon sitä jos sitä tarjotaan jossain pikkujouluissa tai muissa tapahtumissa tai juhlissa. Jouluna sitä pitää kotona saada ainakin muutama lasillinen ja minun glögiini kuuluu rusinat ja mantelit. En nykyisin juurikaan pidä rusinoista, mutta glögiin ja simaan ne sopii.

tags: joulu, talvi, talvijuomat, joulujuomat, juomat, glögi, mehu, lämmin, kuuma


maanantai 27. lokakuuta 2014

Muutamia jouluisia hakusanoja

kotivinkin joululehti
tilaan kotivinkin 2014-vuoden joululehden
- Kotivinkin joululehteä ei tule enää vaan sen tilalla tulee Kaikkien aikojen joulu ja Kaikkien aikojen jouluherkut


tiimari jouluaskartelu
- Ei löydy kovinkaan paljon mun blogista juttuja Tiimarista. Ja Tiimarihan meni kiinni joskus viime vuonna tai tän vuoden alussa. Kouvolaankohan se Tiimarin piti uudelleen aueta jossain vaiheessa, mutta en osaa siitä mitään sanoa.
Tiimarin joulukalenteri vuodelta 2013

Tallinnan joulumarkkinat 2014
- Sinne olisi kiva päästä

vanhoja joulukuvia
- No ihan vanhoja joulukuvia blogistani ei löydy, mutta omia ns. vanhoja jouluisia valokuvia olen tänne joskus laittanut

cailap aplikaattorisetti
- Joskus olen ostanut Cailap By Mariela Sarkima aplikaattorisettejä ja niistä blogiin postannutkin. 

joulu pinterest
pinterest jouluaskartelu
pinterest tähtiä

- Pinterestistä löytyy varmasti monenlaisia kivoja jouluaiheisia kuvia

tags: Blogger, Google Analytics, Hakusanat, Keywords, Search

Joulusuklaita

Joko olette käyneet ostamassa joulusuklaata tai oletteko maistaneet mitään uutuuksia?

Mun ei ole vielä tehnyt mieli suklaata tai joulumakeisia. Ei ainakaan mitään konvehteja. Tuntuu, että suklaita tulee aina vaan vuosi vuodelta enemmän ja ihan ns. perussuklaatkin tulee joulusuklaiden joukkoon.

Olen kylläkin haaveillut hieman Brunbergin joulusuukoista, niitä oli ainakin viime vuonna ja oli todella hyviä. Makuna suukoissa oli puolukka-karpalo.

Joulusuukkoja vuodelta 2013

Kävimme vähän aikaa sitten miehen vanhemmilla nimipäiväkahveilla ja veimme sinne DaCapo cappucino -suklaata, mikä oli siis uutuusmaku. En tykkää perinteisestä DaCaposta, mutta tuo cappucino oli mielestäni hyvää.

Mä ostan useinmiten jouluna isälleni Pandan joulusuklaata ja miehelle tulee ostettua Fazerin Wiener nougatia jota tulee itsekin muutama pala naposteltua. Olisi kiva jos jouluisin tulisi suklaita irtomakeisina, voisi pussiin valita useammankin maun eikä ostaa aina vaan yhtä (tai useampaa) rasiaa. Pussiin voisi laittaa muutaman kappaleen eri makuja. Joitain suklaita toki saa irtomakeisenakin.

torstai 23. lokakuuta 2014

Kaikkien aikojen joulu

Maanantaina postiluukkuun kolahti Kaikkien aikojen joulu. Lehden piti ilmestyä 22.10, mutta ainakin itse sain jostain syystä jo päivää aikaisemmin. Lehden kansi on mielestäni ihan kivan näköinen. Viime vuonna mulle tuli Kotivinkin joulu ja tänä vuonna se oli vaihtunut Kaikkien aikojen joulu -lehteen. Lehdestä tulee vielä toinen numero nimeltään Kaikkien aikojen jouluherkut ja se ilmestyy 12.11.2014.

* 243 ideaa ja lahjaa
* Yhdessäolon juhlaa
* Puutarhan satumaiset valot ja lyhdyt
* joulu herkkuhitit
* Tee itse rakkaillesi (pipot, tuubihuivi, vauvan peitto, tyynyt, luonnon koristeet ja paperiyllätyksen)
* Uusi kuusi
* Kolme ihastuttavaa joulukotia

Mielestäni ihan mielenkiintoisia aiheita ja kivasti aseteltu nuo otsikot tuohon lehden kanteen.

tags: joulu, joululehti, joululukemiset, joululehdet, jouluvinkit

lauantai 18. lokakuuta 2014

Joululehdet

Joko olette törmänneet joululehtiin? 

Mä oon parissa kaupassa törmännyt muutamiin joululehtiin. Osa oli jouluaskartelu tai -käsityölehtiä, mutta kyllä siellä oli jo muitakin. Enemmän niitä lehtiä alkaa kauppoihin tulla varmaan vasta ensi kuussa, mutta kyllä niitä näytti olevan nytkin jo siellä. Viime vuonna laskin paikallisessa Citymarketissa joululehdet ja niitä oli varmasti ainakin parikymmentä. Jossain vaiheessa oli pakko lopettaa laskemasta, kun niitä oli niin paljon.

 Kotivinkin joululehdet 2013

Mulle tulee kotiin Kaikkien aikojen joulu -lehti, mutta se tulee vasta ensi kuussa. Viime vuonnahan tilasin Kotivinkin kaksi joululehteä ja tänä vuonna se oli vaihtunut tuohon Kaikkien aikojen jouluun.

 Vanhempia joululehtiä

tiistai 7. lokakuuta 2014

Linkitä joulublogisi

Jos kirjoitat tai aiot kirjoittaa joulublogia, linkitä se tähän postaukseen. On aina kiva löytää uusia jouluaiheisia blogeja.

maanantai 6. lokakuuta 2014

Hakusanat syyskuu 2014

Jouluiset hakusanat syyskuusta 2014:

Joulu
Joulumessut Oulussa 2014
- Ne on 29.-30.11 klo 10-17 osoitteessa OAMK:n Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Kiviharjuntie 8, Oulu

Aroniamehu mikä sopisi mehun kanssa

Huhmare

Jouluaskartelu Pinterest

Jouluaskartelu sydän

Joulusima
- Tätä voisi ehdottomasti kokeilla ja laittaa mukaan jouluisia makuja

Lahjaksi ruokakori
- Itse olen tehnyt monena vuotena isälleni lahjaksi ruokakorin johon olen kerännyt sellaisia juttuja mistä hän voisi pitää, mm. gluteenittomia tuotteita, kahvia, teetä, pähkinöitä, taateleita ja sellaisia. Toki omaa mielikuvitusta voi käyttää tuossa apuna. Kaupoissa on monesti myös valmiita ruokakoreja, mutta olen tykännyt tehdä itse, varsinkin kun noissa kaupan koreissa ei ole keliaakikoille sopivia tuotteita.

Mortteli, mutta millainen
- Meillä on Jamie Oliverin mortteli/huhmare jonka tilasin viime vuonna Stockmannin Hulluilta päiviltä miehelle joululahjaksi. Toki niitä löytyy paljon muitakin.

Pinterest joulu

Valkoinen joulukuusi
- Löytyy. Ostin tuon viime joulun aikaan Oulusta Puuilo -nimisestä kaupasta, maksoi muistaakseni noin 30e. Valkoisia joulukuusia olen nähnyt aikaisemmin ainakin Kodin ykkösessä, Clas Ohlsonilla, Elloksella ym..

Vanhoja valokuvia

Tags: hakusanat, joulu, google analytics

Neon pinkkiä (villa)lankaa?

Mä oon jo vähän aikaa yrittänyt etsiä neon pinkkiä tai jotain muuta pinkkiä villalankaa. En vain ole löytänyt sellaista tarpeeksi pinkkiä vielä. Mistähän sellaista kannattaisi lähteä etsimään? Oletteko jossain kaupassa nähneet neon pinkkiä lankaa? Mä haluaisin neuloa sellaisesta jotain kivaa.

Eilen löysin sattumalta ihan kivaa pinkkiä jossa on jotain hileen tyylistä. Sellaisesta olisi kiva tehdä esimerkiksi pipo tai panta. Samaa lankaa oli myös ainakin harmaana, mikä olisi myös kiva.

Vinkkejä esimerkiksi tuon neon pinkin langan metsästykseen? Tai mistä olette löytäneet tai missä nähneet muuten kivan värisiä lankoja.