torstai 29. tammikuuta 2015

Jouluisia lehtiä

Viimeksi kirpparireissulla silmiini osui monta joululehteä tai lehtiä joissa on jouluaiheisia juttuja. Ennen joulua tuntui välillä, että kirpparilta ei millään löydy lehtiä paitsi ihan ennen joulua niitä alkoi ilmestyä todella paljon. Muistelin, että aika moni lehdistä olisi vanhempia, mutta suurin osa lehdistä onkin viime vuodelta. Lehtien hinta vaihteli 0,20-2e.

Koto Living: tee-se-itse joulu (2013)
Avotakka: Tuo juhla kotiin, joulukoteja (2014)
Kotivinkki: Makeaa joulua (2014)
Anna: Joulun ihanimman leivonnaiset (2014)
Kotivinkki: Kohti joulua, romanttinen joulukoti, leivo makeaa: glögi-juustokakku (2012)
Kotivinkki: Jee joulu, 57 lahjaideaa, uudet ideat juhlaan (2014)
Koti ja keittiö: Kaunein joulu, valkoinen joulumenu, joulupukin rakkaimmat esineet, 5 ihanaa joulukotia (2011)
Kotiliesi: Joulun uudet maut (2014)
Anna: Upea joulumenu (2014)

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Jouluinen valokuvakalenteri

Joulukuussa tein Instagramiin kuvajoulukalenteria ja tässä on sinne laittamani kuvat. Osa on vanhempia jouluisia kuvia, mutta on siellä monta uuttakin kuvaa. Ja onhan noista kuvista monet olleet täällä blogissakin. Ihan mukava tuollainen valokuvakalenterikin. Jotkuthan tekee blogiinkin tällaisia kalentereita, että julkaisee joka päivä yhden kuvan.

torstai 1. tammikuuta 2015

Joulusuklaat

Tuli tuossa taas joulusuklaat mieleen, kun tuli ihan hirveä Wiener nougatin himo ja eihän mulla tietenkään sitä ole eikä kaupatkaan ole tänään auki. Mitä joulumakeisia te olette tänä vuonna syöneet? Mä en itseasiassa ole syönyt kovinkaan monia. Muutamia DaCapo Cappucinoa muutaman palan, Wiener nougatia ja Brunbergin joulusuukkoja (puolukka-karpalo).

Wiener nougatia syötiin jo ennen joulua, joululahjaksi saatiin miehen vanhemmilla valita makeisia ja otettiin Wiener nougat -rasia. Sen jälkeenkin haettiin vielä yksi rasia. Ne on vaan tosi hyviä. En edes juurikaan välitä suklaasta varsinkin jos ne on tosi makeita, mutta Wiener nougat on vaan tosi hyvää. Ne oli jo lapsena lemppareita.
Muita suklaita ei sitten olekaan juuri tullut syötyä eikä saatu muita suklaita lahjaksi. Joinain vuosina suklaata on tullut lahjaksi ihan liikaakin. Varsinkin ihan peruskonvehteja.

Pari suklaalevyähän toin laivalta meille jouluksi ja yhtä Fazerin tummaa suklaata olen maistellut ja sekin oli tosi hyvää. Postaukset: Joulua suklaan muodossa ja Tumman suklaan lumous


Onnellista uutta vuotta

Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikille