keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pipari-suklaakääretorttu

Kääretorttupohja 

4 Kananmunaa
1 ½dl Sokeria
1dl Ohratärkkelystä
½dl Kaakaojauhetta
1tl Leivinjauhetta

Täyte

200g Maustamatonta tuorejuustoa tai suklaatuorejuustoa (Marabou)
1 dl suklaakastiketta
3-4 piparkakkua

Vatkataan munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja siivilöidään vaahtoon. Taikina käännellään varoen tasaiseksi. Taikina levitetään leivinpaperoidulle uunipellille.

Uuni 225 asteeseen, paistetaan pohjaa 7-8 minuuttia.

Torttulevy kumotaan sokeroidulle leivinpaperille. Annetaan jäähtyä.

Sekoitetaan keskenään tuorejuusto, suklaakastike, rouhitaan piparkakut ja lisätään ne muun täytteen joukkoon. Täyte levitetään jäähtyneelle torttupohjalle. Pohja kääritään tiukalle rullalle. Annetaan rullan vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen kuin se tarjoillaan.

Kääretorttu tarjoillaan kahvin ja suklaakastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti