lauantai 7. marraskuuta 2015

Valkoiseen joulukuuseen koristeet


Olen hieman miettinyt minkä väriset valkoiseen joulukuusen sopisi ja olen itse päätynyt siniseen. Myös monet muut värit varmasti sopisi ja ainakin nettiä selatessa hienon näköisiä ovat olleet myös violetit, punaiset, mustat tai hopeiset koristeet. Hopea ei ehkä näy niin hyvin kuin muut, mutta on silti kauniin ja jotenkin herkän näköinen. Myös vaaleanpunainen tai lila voisi olla kiva.



Tänään näin Jyskissä vaalean turkooseja koristeita jotka mielestäni ovat aika nättejä. Paketissa on kolmea eri mallia, peili, matta ja hile. Mielestäni näistä kauneimmat oli ne hileiset vaikka yleensä tykkään mattapintaisista eniten. Jyskistä minulla on myös esimerkiksi hopeisia joulupalloja ja ajattelin hankkia noita turkooseja seuraksi. Hintaa niillä oli 1,50e, mutta viime vuonna ostin hopeiset muistaakseni -70% alennuksesta. Eivät tosiaan olleet kalliita. Toki niillekin tulee sitten hintaa, kun pitää useampi paketti ostaa.

Tällaisia koristeita löytyy ainakin Nekalan Löytöliiteristä Tampereelta.

Minkä väriset koristeet sinä laittaisit valkoiseen joulukuuseen? Entä minkä väriset ja malliset koristeet ovat muuten sinun mieleesi?

 Jyskin hopeiset joulupallot. Turkoosit olivat samanlaiset kuin nämä
Näiden lisäksi minulta löytyy jonkun verran kirpparilta ostettuja irtopalloja tai sekalaisen värisiä palloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti