keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Mysli 2

Laitoin jo aamulla yhden ohjeen joulumysliin ja tässä tulisi vielä toinen kivan oloinen mysliresepti jonka senkin voi tuunata jouluisaksi esimerkiksi mausteilla ja erilaisilla hedelmäpaloilla.

RAPEA MYSLI

6 dl isoja kaurahiutaleita
0,5 dl cashewpähkinöitä
0,5 dl manteleita
0,5 dl auringonkukansiemeniä
0,5 dl kurpitsansiemeniä
0,5 dl rusinoita
1 tl kanelia ja muita jouluisia mausteita

SIIRAPPISEOS
1 dl vaaleaa siirappia
0,5 dl hunajaa
0,5 dl rypsiöljyä
1 tl vaniljasokeria

1. Leikkaa pähkinät ja mantelit puolikkaiksi ja sekoita niihin hiutaleet, siemenet ja kaneli. Yhdistä toisessa astiassa keskenään siirapit, öljy ja vaniljasokeri. Yhdistä seos kuiva-aineisiin.

2. Kaada mysliseos leivinpaperin päälle pellille. Levitä tasaiseksi kerrokseksi. Paahda 150 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Kääntele seosta muutaman kerran paahtamisen aikana lastalla koska mysli palaa helposti.

3. Anna myslin jäähtyä ja säilytä sen jälkeen lasipurkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti