keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Joululehdet osa 2

Vaikka en tänä vuonna ostanutkaan kovin montaa joululehteä uutena, löysin kuitenkin kirpparilta monta lehteä ja jonkun tämän vuoden lehdenkin. Kauppaan jäi monta mielenkiintoista lehteä ja ainakin yksi tai kaksi lehteä oli sellaisia, että mietin niiden ostamista mutten enää löytänyt kun olin menossa ostamaan. Silloinkin jouluun oli vielä aika paljon aikaa.

Postissa minulle tuli Kaikkien aikojen joulu ja Kaikkien aikojen jouluherkut -lehdet. Viime vuonna tilasin Kotivinkin joululehden ja tänä vuonna se oli vaihtunut tuohon Kaikkien aikojen jouluun. Lisäksi uutena hankin Kotilieden jouluelämää -lehden.

Tilasitko tänä vuonna jonkun joululehden tai ostitko kaupasta, minkä?

Itse hankin tänä vuonna eniten ruokaan liittyviä joululehtiä, mutta mukaan mahtuu myös askartelulehtiä sekä mökkeilyyn ja terassiin liittyvät lehdet. Askartelu- ja ruokajutut onkin mielenkiintoisia, samoin jouluinen sisustus/sisustaminen ja koristelu kiinnostaa.













tags: herkuttelijan joulu, tonttumaista joulua, jouluideat, 100 ihanaa ideaa jouluun ja vähän enemmänkin, ihana joulu, maukas joulu

Joululehdet osa 1

Tässä on viime vuonna hankkimiani joululehtiä, osa on kuitenkin vähän vanhempiakin ja osa on löytynyt omista kätköistä. Viime vuonna heitin monia lehtiä pois, mutta keräsin kaikki joululehdet tai joidenkin lehtien joulunumerot talteen.

Nyt lehdet on minulla kaikki tallessa eräässä laatikossa. Aluksi minulla ei ollut niille mitään kunnon säilytyspaikkaa. Tuokin paikka on ehkä väliaikainen, mutta tällä hetkellä aika kiva. Missä te muuten säilytätte joululehtiänne?

Nämäkin lehdet olen varmasti aikaisemmin esitellyt täällä monta kertaa. Joululehtien kannet on yleensä mielestäni mielenkiintoisia ja lehdissä on mielenkiintoisia aiheita. Kannet on ihanan jouluisia ja ainakin yleensä kansista näkee selvästi mitä lehdet pitävät sisällään ja aika usein antavat odottaa paljon.


tiistai 30. joulukuuta 2014

Minkä värinen joulu oli tänä vuonna?

Minkä värinen joulu teillä oli tänä vuonna? Musta tuntuu, että meillä oli melko väritön joulu. Kuitenkin tykkäsin tänä vuonna valkoinen + joku muu väri -yhdistelmästä. Esimerkiksi valko-puna, valko-violetti tai lila sekä valko-sininen tai valko-musta -yhdistelmästä. Tai sitten oikein kirkkaan punaisesta väristä. Osaksi siis aika perus joulun väreistä. Osalle taas musta ei kuulu ollenkaan jouluun. Minun mielestäni se kuitenkin sopii esimerkiksi valkoisen, punaisen tai vaaleanpunaisen kanssa.

Tähän jouluun voisi sopia myös todella monet siniset tai vihreän sävyt, tummansininen, turkoosi, sinivihreä.

Itsellä ainakin nuo joulun värit muuttuvat joka vuosi. Viime vuonna tykkäsin kovasti pinkistä tai pinkki-mustasta. Viime vuonna tykkäsin sinisestä jouluvaloissa, tänä vuonna olisin tykännyt joulupalloissa. Kumma ettei sen värisiä palloja oikein löytynyt.

tags: joulun värit, värikäs joulu, väritön joulu, värejä jouluun

Joulukirjat

Mä olen löytänyt tänä vuonna neljä joulukirjaa kirpputorilta. En oo tainnut aikaisemmin edes etsiä kirpparilta joulukirjoja juurikaan, mutta omasta mielestä siellä ei ole niitä kovin paljon ollutkaan. Lehtiäkin löysin tänä vuonna monta, mutta viime vuonna en löytänyt ainuttakaan vaikka etsin.



Joulukirjoja on tosi paljon erilaisia ja niin uusia kuin vanhoja. Varsinkin kirjastossa on todella paljon eri jouluaiheisia kirjoja. Osa on aika tuoreita ja osa taas todella vanhoja. Tänä vuonna en kirjastosta lainannut kirjoja, mutta useampana vuotena olen sieltä niitä lainannut.


Tänä vuonna tuntui, että olisi mukava omistaa muutama joulukirja ja onneksi niitä kirpparilta löytyikin. Kirjakaupassa kävin myös katsomassa, mutta siellä niitä ei ollut kovinkaan monta. Varmasti jossain isommassa paikassa ja isommassa kirjakaupassa olisi ollutkin.


Olen löytänyt nämä kaikki kirjat samalta kirpparilta. Olisi ihana lähteä kiertämään kirppareita myös muualle. Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa olenkin joskus kiertänyt kirppareita, mutta nykyään vähemmän.


Tässä postauksessa pyysinkin ehdottamaan kirpparia ja sinne saa edelleen laittaa kirppareita jos tulee mieleen.

maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulutesti: Millainen jouluihminen olet?

MTV3:n sivuilla oli joulutesti Millainen jouluihminen olet?

Olet perinteikäs jouluihminen. Et kaipaa lahjoja ja kiirettä, vaan haluat rauhoittua ja viettää aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Askartelet itse joulukoristeita ja aloitat juhlaan valmistautumisen jo kauan ennen aattoa. Jouluna käyt saunassa, vedät villasukat jalkaan ja seuraat televisiosta joulurauhan julistuksen.

Millainen jouluihminen sinä olet?

Joulua kirpparilta

Viimeksi kirpparilla käydessä tuntui, että eihän täältä löydy yhtään mitään eikä varsinkaan mitään joulujuttuja. Siellä olikin tosi monta tyhjää pöytää mikä oli mielestäni aika kummallista. Yleensä tuolla on mielestäni melkein joka pöydässä jotain. Nyt tuntui, että siellä oli vain ne niin sanotut vakkaripöydät täynnä jotka ovat olleet siellä jo vuosia ja niihin ei jaksa edes enää mennä katsomaan kun ei niissä ole koskaan mitään uutta tai ainakaan sellaista mitä itse tarvitsisin.

Löysin kuitenkin parista eri pöydästä joulukirjoja. Toisessa pöydässä kirjoja oli vain yksi, mutta toisessa useampikin. Ostin kuitenkin vain yhden tällä kertaa. Siinä pöydässä missä kirjoja oli useampi, on ollut aikaisemmin esimerkiksi joulukoristeita.
Suuri joulukirja - parhaat jouluideat 2004.

Olin jotenkin tosi yllättynyt, kun kirpparilla oli nyt paljon joulukirjoja eikä edes kovin kalliilla hinnalla. Välillä ne maksavat tosi paljon varsinkin kun ovat joulukirjoja.
Joulu joutui - Juhlatietoa, kuvia ja kertomuksia
Tämän kirjan olen aikaisemmin nähnyt ainakin kirjastossa ja ajattelin, että voisi olla kiva hankkia se kotiinkin. En muista kirjojen hintoja, mutta ei ne montaa euroa maksanut. Tämä taisi olla pöydän halvimmista päästä.

Tällä tähdellä hintaa oli 0,10e. En ensin ottanut sitä, mutta kun löysin tuon toisen tähden niin ajattelin että tämäkin olisi ihan kiva. Tähän pitäisi hankkia vaan jostain ehkä jotain nauhaa niin saisi sen roikkumaan.

Tällä hintaa oli 1e verran. Mukana tuli myös tuo nauha. Ihan jouluisia tällaiset tähdet. Mä tykkäisin itsekin askarrella tällaisia sekä jotain kransseja, mutta aina ne jotenkin jää. Noihin tähtiin voisi itsekin lisäillä jotain koristuksia.

lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulupalloja

Maanantaina sain miehen äidiltä uusia joulukoristeita, kun he olivat olleet reissun päällä. Ihan kivan värisiä noi pallot. Tykkään enemmän tuollaisista mattapintaisista kuin sellaisista mistä näkee oman kuvansa. Ainakin noi tummemmat varmaan sopii hyvin meidän joulukuuseen, mutta vaalea ei välttämättä. Se ei taida oikein erottua sieltä. Pitää varmaan ostaa itsekin tällainen laatikko jos joskus jossain noita palloja näen. Nämä kun ei kuitenkaan oikein riitä siihen kuuseen.

Itse olen ostanut tänä vuonna muutamia joulupalloja, mutta harmittaa kun en löytänyt niitä haluamiani sinisiä joulupalloja. Joissain kaupoissa oli sinisiä, mutta ei oikeanlaisia.

Tällaisia koristeellisia joulupalloja minulla ei ole ollut juurikaan. Kirpparilta olen saattanut joskus muutaman ostaa. Useimmiten tykkään yksivärisistä palloista.

torstai 25. joulukuuta 2014

Joulupäivän ateria

Jos ollaan miehen kanssa täällä miehen kotiseudulla eli meidän kotikaupungissa jouluisin, on ollut tapana että aattona ollaan ihan kaksin ja jompana kumpana joulupäivänä mennään miehen vanhempien luokse syömään. Joskus ollaan taidettu aattonakin käydä syömässä.

Mun kotiseudulla ollaan oltu myös joskus jouluisin. Minulla ei ole enää niin sanottua kotikotia, mutta joskus olen ollut viettämässä aattoa isäni luona josta ollaan sitten lähdetty Leville mökkeilemään ja ainakin yhtenä vuotena ollaan oltu Vaalassa äitini mökillä.

Käytiin tänään miehen vanhempien luona syömässä ja oli hyvää ruokaa. Sielläkin sai punajuurilaatikkoa, vähän erilaista kuin omani. Miehen äiti oli laittanut punajuurilaatikkoon kaalia ja sipulia, omassani oli perunaa.

Ero tällä aterialla kaikkiin muihin jouluaterioihin verrattuna oli se, ettei tuolla ollut graavilohta tai muutenkaan kalaa. Miehen äiti on ennenkin sanonut, ettei tykkää graavilohesta. Itse olen taas siitä aina tykännyt ja se on ollut mun joulupöydässä perinne jo lapsuudesta saakka. Ja mummolassa sitä syötiin muulloinkin kuin vain jouluisin.

Jälkkärinä oli Valion Piparipilvi -ohjeella tehtyä juustokakkua. Se on kiva ohje ja sopii hyvin jouluun. Mun on pitänyt tehdä sitä itsekin parina jouluna, mutta on jäänyt väliin. Juustokakuissa musta on yleensä parasta keksi- tai piparipohja. Harvemmin tulee syötyä juustokakkuja (tai muitakaan kakkuja) joten tuo piparipilvi maistuu kyllä näin jouluisin.

 tags: jouluperinteet, jouluruoka, perhepäivällinen, perheateria, jouluateria

keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Aatto

Hyvää joulua. Miten teidän jouluaatto on mennyt. Mä heräsin aika myöhään, kun en saanut yöllä unta. Ehdin kuitenkin hyvin käydä kaupassa hakemassa viimeisiä ostoksia. Päivällä nukuin pienet päiväunet ja illalla tein ruokaa.

Tein punajuuri-aurajuustopaistosta Hellapoliisin ohjeella. Oli tosi hyvää. En löytänyt kaupasta Koskenlaskijan sinihomesulatejuustoa joten pistin perinteistä. Olisi varmaan ollut enemmän makua, kun olisi ollut sitä sinihomejuustoa, mutta tykkäsin siitä noinkin. Ja olihan siinä kuitenkin sitä tavallista Aurajuustoa. Noiden lisäksi oli vielä ruskeaa kastiketta. Meinasin ensin keittää myös perunat, mutta olihan noissa laatikoissa jo perunaa joten kastike sopi hyvin niiden kanssa.
 
Sen lisäksi mies teki kinkkukiusausta. Eipä sitä näin kaksin edes tarvitse mitään ihmeellisiä ruokia laittaa vaikka jouluruoista tykkäänkin. Jälkkärinä meillä on hedelmäsalaattia.

Muutamia lahjojakin sain. Pienen pyyhkeen, muutamia kynttilöitä, vedenkeittimen, shampoota ja hoitoainetta, Cupsulo Tazzaa ja Tazzaa mintiä sekä Apobasen voidetta.

Mukavaa joulua

Oikein ihanaa ja rauhallista joulua kaikille! - Merry christmas

Joulukalenteri 24: Jouluvalot


Aikaisemmin olen kirjoittanut jouluvaloista 13. päivä ja viime vuonna jouluvalot ja luukku 8 -postauksissa. Paljon voi olla samaa asiaa kuin nytkin.



Me ostetaan aika harvoin jouluvaloja vaikka käydäänkin niitä joka joulu katselemassa kaupassa. Nytkin oli tosi paljon erilaisia jouluvaloja joista valita. Olen haaveillut sinisistä jouluvaloista ja sellaiset hankittiinkin tänä vuonna. Myös kirkkareita led-valoja hankittiin 4 pakettia (100 lamppua jokaisessa).

Pidän hillityistä ja yksinkertaisista jouluvaloista. Valo saa olla värikäskin tai näkyä hyvin, muttei olla kuitenkaan liian räikeä tai huomiota herättävä. Olen itse aika minimalistinen jouluvalojen kanssa enkä tykkää, että niitä on liikaa.

Kaameinta on se, että on liikaa kaikkea ja valojen värit eivät sovi keskenään ollenkaan yhteen. Sitä en myöskään ymmärrä, valot vilkkuvat jonkun musiikin tahdissa.

En juurikaan pidä valokaapeleista, ne on jotenkin rumia ja tökerön näköisiä. Joskus ne voi olla hauskan näköisiä jos ne on saatu kivasti vaikka eläimen muotoon, mutta yleensä ne ei miellytä. Minun mielestäni sellainen valokaapeliporo on aika nätti. Valokaapeli on siis 


Ollaan tosi monena vuotena saatu miehen äidiltä erilaisia valoaiheisia koristeita ja niitä onkin tullut laitettua esille jouluisin. Osa niistä on mielestäni tosi nättejäkin.

Kauneimmat jouluvalot on mielestäni aika yksinkertaisia eikä valoja tarvitse mielestäni paljon olla. Ei tarvitse koko taloa koristella tai niin, ettei taloa enää erota sieltä kaiken krääsän alta. Jostain syystä mä olen kuitenkin haaveillut sellaisesta valoporosta pari joulua. Mies ei ole siihen innostunut.

Tänä vuonna monessa kaupassa oli myös poro jolla oli reki perässä, mutta itse haluaisin vain poron. Näin myös sellaisen vaalean akryyliporon, mutta se ei ollut minun mieleeni ja oli mielestäni aika kalliskin. Isoin poro taisi olla vähän päälle parisataa euroa.

Tämä puinen joulukuusi on yksi miehen vanhemmilta saaduista joulukoristeista. Se on ollut monena jouluna meillä keittiössä ikkunan edessä.
Kaameimmat jouluvalot on mielestäni ehdottomasti vilkkuvat ja välkkyvät valot. Itse ainakin saisin vähintään migreenin sellaisista. Niitähän voi kai säätää miten lujaa ne vilkkuu, mutta silti. Toinen mistä en välitä on se, että valoista on tehty kauhea kasa johonkin eikä edes tiedä mitä se esittää.

Joskus olen myös miettiny joidenkin kaupunkien niin sanottuja jouluvaloja jotka eivät edes ole jouluvaloja tai jouluisia ollenkaan. 

Tässä on meidän uusimmat jouluvalot, keräsin tähän postaukseen myös muutamia muita jouluvaloaiheisia kuvia joita löysin koneeltani ja kuvia joita on matkan varrella tullut otettua.

Näistä tällaisista muovikoristeista en niin välitä, mutta ihan kivasti valot kuitenkin valaisevat. Näitä on varmasti montaa erilaista mallia, meillä on tuollainen joulukuusi ja mun nuoruudessa meillä oli äidin luona joku vastaava. Mieleeni tuli enkeli, mutta voi se olla jokin muukin.
Joskus on todella vaikea selittää mitkä jouluvalot olisivat kauneimmat ja mitkä kaameimmat. Sen sitten tietää, kun sellaiset tulee vastaan. Yleisesti kuitenkin varmaan ainakin se, että jos valoja ja valokoristeita on ihan liikaa tai valot on vain heitetty johonkin puuhun tai aitaan mitenkään niitä asettelematta.





Kauneimmat ja kauheimmat jouluvalot?

tags: jouluvalot, joulu, christmas, xmas, Christmas lights, xmas lights, valo

Soittolista jouluksi vol. 2

Ensimmäinen osa

Ylex: Maksullinen pukki (Peltsi & Juhalahti
Ylex: Paras joululahja (Juuso, Peltsi & Juhalahti)
Ylex: #joulusinkku
Hanson - Run Rudolph run
Blink-182 - I won't be home for christmas
Judy Garland - Have yourself a merry little christmas
Justin Bieber - Mistletoe
Mariah Carey - All i want for christmas is you
Cee Lo Green - All i want for christmas is you
Coldplay - Christmas lights
The Used - Alone this holiday
N Sync - Merry christmas, happy holiday
Hurts - All i want for christmas is new year's day

Levyt:
Michael Bublé - Christmas
Suvi Teräsniska - Tulkoon joulu
Janne Tulkki - Tähtitaivaan tuhat kynttilää

tags: joululaulut, joulumusiikki, perinteisiä joululauluja, vanhoja joululauluja, uusia joululauluja, moderneja joululauluja, huumorimusiikki, perinteiset joululaulut

tiistai 23. joulukuuta 2014

Kysely ennen joulua

1. Missä vietät joulusi tänä vuonna? 
- Kotona aaton ja joulupäivänä mennään kai miehen vanhemmille syömään

2. Keiden kanssa?
- Aattona kaksin kotona ja joulupäivänä sitten ainakin miehen vanhemmat syömässä. En tiedä onko muita tulossa.

3. Mitä olet pyytänyt joululahjaksi?
- En ole pyytänyt oikeastaan mitään lahjoja, toki olen tänne blogiin tehnyt niin sanotun toivelistan. 

4. Mitä aiot antaa joululahjaksi?
- Äidille annoin Jamie Oliverin morttelin ja isälle tein ruokakorin. Miehelle on yksi pieni lahja mihin pitäisi ostaa muutakin lisäksi. Olen myös miettinyt, että antaisin hänen äidilleen jonkun pienen lahjan.

5. Aiotko koristella joulukuusta?
- En osaa sanoa vielä, onhan tässä vielä muutama päivä aattoon. Tarkoitus olisi koristella, mutta on ollut kaikkea muuta.

6. Aiotko leipoa pipareita/joulutorttuja?
- Haluaisin ainakin

7. Aiotko syödä joulukinkkua?
- Saa nähdä, kinkku ei ole minulle kuitenkaan pakollinen.

8. Entä laatikoita?
- Jos niitä on tarjolla.

9. Aiotko laulaa joululauluja?
- En varmaankaan laula tänä vuonna, ennemminkin kuuntelen

10. Missä vietit viime vuoden joulun?
- Kotona. Tarkoitus oli olla minun kotiseudulla jouluun, mutta aaton aattona päätettiinkin tulla jouluksi kotiin. Oltiinhan me oltu mun kotiseudulla jo ihan kivan aikaa.

11. Mikä on ensimmäinen muistamasi joulu?
- Varmaan yksi joulu, kun meillä kävi pukki ja taisin sitä hieman pelästyä. Tai sitten joku mummolan joulu.

12. Entä ensimmäinen muistamasi joululahja?
- Mulle on jäänyt mieleen ainakin käsinveivattava jäätelö kone joka on äidilläni yhä tallessa, siitä tosin taitaa joku osa puuttua.
 
13. Kun olit lapsi, koristelitko kuusen?
- Koristelin

14. Onko jotain, mitä toivoit monta vuotta joululahjaksi, muttet koskaan saanut?
- Ei ainakaan lapsuudesta tule mieleen mitään sellaista.

15. Tuleeko teille vielä joulupukki?
- Ei ole tullut moneen vuoteen

16. Miten uskosi joulupukkiin lopahti?
- Ei se oikeastaan lopahtanut, ei mulle koskaan edes uskoteltu että joulupukki olisi niin sanotusti olemassa.

17. Pelkäsitkö pienenä joulupukkia?
- En oikeastaan, säikähdin kyllä kun meille tuli joskus joulupukki kotiin.

18. Pelkäätkö joulupukkia nykyään?
- En vaikka olen näin aikuisenakin joulupukkia säikähtänyt :D

19. Onko täällä kilttejä lapsia?
- Aina ;)

20. Katsotko jouluisin jouluelokuvia?
- Välillä

21. Jos katsot, mitä?
- Riippuu mitä telkkarista sattuu tulemaan.

22. Entä katsotko joulukalentereita telkkarista?
- Oon katsonu tämän vuoden joulukalenteria Porokuiskaajan arvoitus

23. Onko sinulla joulukalenteria? Minkälainen?
- On, Cupsulon kahvikalenteri. Oon siitä antanut miehelle kaikki Espressot ja jotkut kahvit, itse oon juonut muun muassa kaakaot, glögit ja toki kahviakin.

24. Onko sinulla mitään tiettyjä joululauluja, joita tykkäät kuunnella?
- On, aika perinteisiä. Toki muutamia vähän uudempiakin.

25. Lempijoululaulusi?
- Ylex:n joululaulut sekä Sydämeeni joulun teen

26. Esiinnyitkö koskaan koulun joulujuhlissa?
- Oon esiintynyt

27. Miksi/miksi et?
- No kaikkien piti esiintyä

28. Miten tahtoisit viettää joulusi? Kenen kanssa? Missä?
- Esimerkiksi jossain mökillä rakkaiden ihmisten seurasssa, hyvää ruokaa ja muuta kivaa ohjelmaa

29. Onko teilla varsinainen joulu 24. vai 25. päivä?
- 24. päivä on

30. Pidätkö joulusta? Miksi?
- Pidän, onhan se kiva hetki rauhoittumiselle, hyvälle ruoalle ja rentoutumiselle

Joulukalenteri 23: Jouluruokien tekeminen

Nyt viedäänkin jo viimeisiä päiviä joulukalenterin ja joulukuunkin osalta. Mihin tuo aika aina vaan menee. Viime vuonnakin jouluaatto vaan yhtäkkiä koitti. Tuntuu, että aika menee aina ihan hujauksessa ja kaikki valmistelut on vielä ihan vaiheessa.

Joko teillä on jouluruoat tehtynä tai ainekset valmiiksi ostettuna? Vai ostatko ruoat valmiina kaupasta? Kuinka monta henkeä teillä on joulupöydän ääressä?

Osan ruoistahan kuitenkin voi tehdä etukäteen ja laittaa laatikot esimerkiksi pakkaseen. Mulla on jotain ruokia valmiiksi jääkaapissa ja tänään haettiin muun muassa punajuuria jos teen punajuurilaatikko tai punajuuripaistosta jouluna.

Ostettiin myös erilaisia hedelmiä koska meidän joulupöytään kuuluu hedelmäsalaatti. Mun olis tehnyt hedelmäsalaattiin lisäksi myös mansikoita. Meillä on mansikoita pakkasessa joten saa nähdä jos niitä tulee vähän laitettua.

Mä en osaa vieläkään ihan tarkkaan sanoa mitä meillä edes on huomenna ruokana, mutta perinteisesti ajattelin tehdä ainakin lohesta jotain. Uunilohta olen tehnyt muutamana jouluna perunamuusin kera. Graavilohi on kuulunut aina myös mun joulupöytään, se toki pitää tehdä vähintään päivää ennen. Yleensä olen itse tehnyt lohen 1-2 päivää ennen.

Olisi ihana tehdä vaikka mitä ruokia, mutta ei kahdelle ihmiselle ihan hirveitä määriä viitsi tehdä. Ja joulupäivänä ollaan kuitenkin menossa syömään miehen vanhemmille. Tai kyllähän meille sanottiin, että voi tulla myös aattona syömään.

Tykkään kyllä jouluruoista, ne on ihania perusruokia ja yleensä sopivasti maustettuja. Olen käynyt tänä vuonna kolmella eri jouluaterialla ja reissussa ollessa sekä äidillä, että mummolassa oli riisipuuroa. Jouluaterioilla varsinkin kalaa on saanut syödä todella paljon.

Aikasemmin olen kirjoittanut jouluruoista Joululuinen ruokapöytä -postauksessa jossa mietin mitä voisi laittaa joulupöytään. Toki voi laittaa vaikka mitä muutakin, mutta nuo tuli ensimmäisenä mieleen.

Mitä jouluruokia teidän joulupöytään erityisesti kuuluu? Entä mitä/mikä ei kuulu?

maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 22: Soittolista jouluksi


Tässä olisi minun joulubiisini täksi jouluksi. Osaan en ole laittanut esittäjää, kun ne on esittänyt niin monet. Joihinkin biiseihin laitoin taas esittäjän jos tykkään erityisesti hänen esittämänään.


Vesa-Matti Loiri - Sydämeeni joulun teen
Marko Hietala, Tony Kakko, Jarkko Ahola ja Juha-Pekka Leppäluoto - Tulkoon joulu
Louis Armstrong - White christmas
Auld lang syne
Jingle Bell Rock
Jouluyö, juhlayö (Silent night)
We wish you a merry christmas
Let it snow
Juha-Pekka Leppäluoto - Tonttu
Wham! - Last Christmas
Katri Helena - Joulumaa
Suvi Teräsniska - Tulkoon joulu
Saukki & Oravat - Pikkuoravien joululaulu (Chipmunk song)
Destiny's Child - 8 Day's Of Christmas
Janne Tulkki - Joulusaunassa
Janne Tulkki - Piparkakkutalon tontut
Eläkeläiset - Humpaton joulu
Juha Vainio - Jos vain saisin nastahampaan takaisin
Leevi And The Leavings - Jouluksi mummolaan
Leevi And The Leavings - Jossain on kai joulu
Jope Ruonansuu - Pakollinen joulu
Jope Ruonansuu - Kuusivarkaisiin
Juice Leskinen - Sika
Nylon Beat - Musta joulu
Aknestik - Oravan joulu
M.A. Numminen - Joulupukki puree ja lyö
Tonttu Toljanteri/Teatteri Eurooppa Neljä - Apua, Housut palaa!
Jollei jouluna ole lunta (If it does not snow on christmas)
Rekiretki (Sleigh ride)
Talven ihmemaa (Winter Wonderland
Joulupukki matkaan jo käy (Santa Claus is Coming to Town)
Kulkuset (Jingle Bells)
Kun Joulupukki suukon sai (I saw mommy kissing Santa Claus)
Kuuraparta (Frosty the Snowman)
Petteri Punakuono (Rudolph the Red-Nosed Reindeer)
Arkihuolesi kaikki heitä
En etsi valtaa loistoa
Hei Mummo
Joulu on taas
Kun joulu on
Me käymme joulun viettohon
Sinivuorten yö
Tonttu Torvinen
Heinillä härkien kaukalon

tags: joululaulut, joulumusiikki, perinteisiä joululauluja, vanhoja joululauluja, uusia joululauluja, moderneja joululauluja, huumorimusiikki, perinteiset joululaulut